AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Kocatepe Ortaokulu

Nis

Türk Milleti'nin egemenliğini ilân ettiği, demokrasinin ve özgürlüğün temelinin atıldığı, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda düzenlediğimiz programla kutladık. Şiirlerin okunduğu, mini konserlerin verildiği kutlama programını çocuk oyunlarıyla tamamladık.

Mrt

Kahraman Mehmetçiğin 109 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek yazdığı Çanakkale Destanı'nı kutluyor, bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere  bu uğurda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi  minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Mrt

Bu yıl, Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan İstiklal Marşı'mızın kabulünün 101.yılıdır. Bağımsızlığımızın sembolü olan İstiklal Marşı'nın kabulü 12 Mart 1921 tarihinde gerçekleşti.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ili etkileyen depremin ardından tam bir yıl geçti. Tüm ülkeyi yasa boğan depremin yıldönümünde hayatını kaybeden şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Unutmadık. Unutmayacağız...

Şbt

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 2. döneminin ilk ders zili çaldı. İki haftalık aradan sonra okullarına kavuşan öğrencilerimizin heyecanları gözlerinden okunuyordu. İkinci yarıyılın tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez planlanan "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz kermesimizde elde edilen gelir Filistinli kardeşlerimize bağışlanmıştır. Bu anlamlı faaliyette emeği geçen tüm veli, öğrenci ve personelimize katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.